party_icon children_icon date_icon drop_icon world_icon musica_searcher_icon zoom_in_1_icon zoom_in_icon

Select your country

Available for purchase

Not available for purchase

Vad gör jag om inte klockan funkar med appen trots att jag gjort allt enligt manualen

Du kan starta om kopplingen mot klockan genom att följa stegen nedan 1. Bryt parkoppling mellan klockan och appen genom att trycka "unpair" i appens inställningar. 2. Nollställ din klocka genom att hålla knappen intryckt i 30 sekunder 3. Ta bort bort klockan i din smartphones bluetoothinställningar 4. Parkoppla klockan igen enligt instruktioner i manualen Ja. Det är din telefon om vidarebefordrar ett alarm till BellPal Trygghetsjour och/eller din följare.

Read More

Kan jag köpa till olika armband till min klocka?

Ja, på vår hemsida kan du beställa läderarmband eller metallänk som du kan byta själv i och med de självjusterande stiften

Read More

Hur vet jag när det är dags att byta batteri I klockan?

Både du och dina följare kan se batteristatus i appen, så att ni kan känna er trygga att klockan har tillräckligt mycket batteri.I din klocka finns det två batterier, ett för urverket och ett för smartmodulen. För urverket håller batteriet 2 år och för smart modulen ca 7 månader. När det är 15 % batterikapacitet kvar i smartmodulen ser vårt system det och skickar automatiskt ut ett nytt batteri till dig med instruktioner om var du kan få hjälp att byta batteri.

Read More

Om jag ramlat och behöver hjälp men ser att klockan inte larmat, vad gör jag då?

Du kan trycka på klockans alarmknapp för att aktivera ett larm. Om det osannolika inträffar att vår detektor inte uppfattar ditt fall kan du använda knappen för att larma manuellt. På det sättet får du exakt samma stöd som vid ett automatiskt larm.

Read More

Var får jag teknisk support om klockan?

Vi uppdaterar hela tiden vår FAQ här, men om du inte hittar svaret här kan du alltid ringa vår kundsupport på telefonnummer 08-515 127 50 som har öppet 10.00-16.00 vardagar, lunchstängt 12:00 - 13:00. Du kan också skicka ett mail till support@bellpal.com

Read More

Kan jag ha klockan om jag har någon form av kontaktallergi, exempelvis nickelallergi?

Klockan är tillverkad i rostfritt stål (316L). Det är samma stål som exklusiva schweiziska klocktillverkare använder i sina klockor. Om du inte är extremt känslig mot nickel kan du använda BellPal klockan utan problem.

Read More

Kan jag se vad klockan är i mörker?

Ja, visare och index på urtavlan laddar i dagsljus och lyser i mörker.

Read More

Är klockan stötsäker?

Ja, absolut. Klockan är tillverkad av en av världens främsta klockproducenter med mer än 30 års erfarenhet av klocktillverkning.

Read More

Kan jag bada med klockan?

Ja, det kan du göra. Klockan är vattentät till 5 ATM, vilket betyder att du kan diska, duscha och till och med ta en simtur med klockan.

Read More

Är det en GPS i klockan?

Nej. Vi använder GPS:en i din smartphone för tala om var du är vid ett alarm.

Read More